keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Uusimpia löytöjä

Viime viikolla vietetyn Yrittäjän päivän kunniaksi pääsin vierailemaan kahdessa Ulvilalaisessa yrityksessä Makeassa Elämässä sekä Eilen Designissa. Aivan oikein, Ulvilassa tapahtuu muutakin kuin murhia. Toivottavasti joku päivä paikkakunta on kuuluisa vaikkapa näiden yrittäjänaisten aikaansaannoksista.

Molemmat herkulliset kivijalkaputiikit sijaitseva Friitalan vanhalla nahkatehtaalla, joka toimii tänä päivänä vilkkaana yrityskeskuksena. Molemmissa liikkeissä myydään omistajien kätten jälkiä sekä myös muiden valmistajien tuotteita. 

Makea Elämä on täynnä herkullisia koruja, pussukoita, leluja sekä erilaista sisustustavaraa. Onneksi tiskiltä löytyy myös oikeita karkkeja, koska makeannälkä iskee heti ovelta. 
Itselleni ostin työavaimiini herkullisen nauhan sekä pienen suloisen avaimenperän autonavaimille. Kummilapsille bongasin monet joululahjaideat, jotka täytyy tilipäivän tullen käydä poimimassa talteen. 

Eilen Design olikin hieman tuttu jo verkkokauppansa puolelta, ja olin ehtinyt jo hullaantua sieltä saapuneesta mekostani, joka toimii niin kotelomekkona kuin tunikanakin. 
Nyt valikoimiin oli tullut i h a n i a takkeja, joita en voinut millään vastustaa. Tosiasiahan oli että myös tarvitsin (!) uuden syystakin... 
Omistajan mukaan kyseistä kangasta oli riittänyt ainostastaan tähän takkiin, joten ei tosissaan pelkoa, että vastaavanlainen kävelisi kadulla vastaan. Plussaa täytyy antaa myös laajasta kokovalikoimasta sekä vaatteiden mallista, joka sopii myös meille "lehtevämmille" naisille. Takin hihansuissa on pitkät resorit, jotka lämmittävät tässä ennen lapaskautta, eikä hihat voi näin olla myöskään liian lyhyet. Lisäksi ilmettä antaa pieneksi hiipaksi jäävä huppu, tuomatta kuitenkaan takkiin erityisempää haltialookia. 
Hinta ei ollut paha, varsinkaan kun maksaoi käsin kierrätysmateriaaleista tehdystä uniikista takista, kannattaen samalla paikallista pienyrittäjää. Yrittäjän päivän kunniaksi sain lisäksi vielä -20% alennuksen. 
Eilenissä on laaja valikoima myös lasten vaatteita ja muita tuotteita. Hyllystä löytyy myös mm. PaaPii Designin ja Småfolkin tuotteita.


Mukaan oli tulossa myös muutama otos vaatteista kokonaisuudessaan sekä mainitsemastani avainnauhasta, mutta blogger käänsi kuvat mystisesti nurin. 
Suosittelen lämpimästi piipahdusta verkkokauppaan ja paikan päälle, jotta voi hypistellä vastaavia ihanuuksia tarkemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan..