sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Vähän tahmeeta

Seuraavaksi reseptikokeilussa oli luvassa banaani-kinuskikakku. Tämä täytekakku on erittäin herkullinen ja "äkkimakkee". Herkun salaisuutena on itsetehty kinuskikastike, jota käytetään niin pohjassa kuin kuorrutteessakin. Kaikki vaiheet sujuivatkin hienosti tuota viimeksi mainittua lukuunottamatta, ja kakun ulkonäkö koki pienen kolauksen. Kuorrutteeseen tullut voi oli liian lämmintä ja tuorejuusto vastaavasti jääkaappikylmää, joten rakeiseksihan se meni. Voi, sanonko mikä?! Makuun koostumus ei kuitenkaan vaikuttanut ja laiskana en jaksanut hakea kaupasta uusia tarvikkeita ja aloittaa alusta. Kuvitellaan vaan kaikki, että kuvissa poseeraava kakulla on silkin sileä pinta, eiks joo?






Menneillä viikoilla olemme Viirun kanssa myös arkarrelleet hieman kahvilaan tulevia somisteita..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan..