perjantai 28. helmikuuta 2014

Mökkihöperön horinoitaKoko viikon olen ollut poissa pelistä ja niin hyvin kuin lähtökohtaisesti viihdynkin kotona alan kaivata ulkomaailmaa tooooooodella kipeästi. Jatkuvan niistämisen ohella, olen nukkunut pelottavia määriä (jopa minun mittapuullani) - alku viikosta ei ole montaakaan muistikuvaa. Kehon ollessa vielä paitsiossa alkaa kuitenkin mieli pikkuhiljaa heräillä ja tapansa mukaan suunnitella, mitä kaikkea tällä ajalla voisikaan tehdä jos olisi kunnossa. Olen siis haaveillut, huokaillut, intoillut ja turhautunut, koska mitää näille hienoille suunnitelmille ei ole juuri tässä-nyt-heti mitään tehtävissä, koska on pakko vaan maata! {Minen jaksa ennää!}

Keksimme hyödyntää tätä loputonta aikaa tekemällä ruokaa ihan ajan kanssa, hitaasti kypsyviä uunijuureksia ja niiden kanssa aina yhtä taivaallisia peuran jauhelihapihvejä. Koska molemmat kokit olivat puolikuntoisia, olisi pikaruoankin väsämiseen mennyt muutama tovi, sama siis puhista hellan ääressä vuorotellen toisen keräillessä voimia vesi kielellä. Lopputulos oli ainakin sen arvoinen. Parrakkaan siirryttyä jo terveiden kirjoihin taidan jatkaa samalla linjalla ja kokeilla viikonloppuna uutta nyhtöpossun reseptiä. Josko sitä kelpaisi tarjota keväällä koittavissa synttärikemuissa..

Viiru on pitänyt molemmista potilaista koko viikon hyvää huolta, jos joka aamuista klo 7 herätystä ei lasketa lukuun. Hitaissa lököpäivissä parasta on ollut jälleen huomata miten säikky kissamme ottaa askelia kohti luottamusta, tullen viereen köllimään kehräten ja muutaman kerran taas ihan syliinkin asti. Viiru on myös loputtoman innostunut neulomisesta ja vahtii viiksikarvat tanassa kutimiin katoavaa lankaa. Näiden toimien lisäksi olemme Viirun kanssa tarkastelleet herkeämättä tulppaanien kasvua, jutelleet pitkät tovit pihavaahteran tiaisille ja mouruttu pitkin kämppää ihan muuten vaan.

Voimien palatessa toivottavasti aikaa ja innostusta riittää niiden lukuisten suunnitelmien toteutukseen, joita päässäni surraa. Suunniteltuna on nyt jo pari remonttia, kasa käsitöitä ja sisustusprojekteja, synttäri- ja muiden juhlien menut, tämän ja seuraavien kesien puutarhatyöt sekä pari reissua ja alan vaihdosta. Itseasiassa toivon, etten ihan kaikkia näistä mene toteuttamaan..


Idearikasta ja nautinnollista viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan..